Siirry pääsisältöön

Fenomena Team Lupus - GottaGo 2023 weimarinseisojapentueen isän esittely

Olen todella innoissani heinäkuun alussa 2023 syntyvästä pentueesta. Ronalle valitsemani uros on nuori, vasta metsästys- ja koeuransa alussa, mutta sillä on vaikuttava sukutaulu, hieno luonne, upea ulkomuoto, tästä uroksesta varmasti kuullaan vielä. Kiitos, että sain käyttää Lupoa, ja kiitos hienosta esittelystä!

Thank you for letting me use Lupo, Ania & Agnieszka, kennel Fenomena Team!This is Lupo by Agnieszka Zielinska

Fenomena Team LUPUS is a young, 2 yrs old male. His pedigree combines the best European working lines, with addition of US field trials lines on the back. 

Lupus blood based in 75% on German weimaraners – his sire EYK von Hubertus comes from pure German lines. It’s a male with a balanced temper, gentle with people, very sharp on predators and working perfectly on wild boar. Eyk’s results during working and temperament tests are as follow: WG2 WF1, VJP 75, HZP 180, VGP 328/II., AH, Btr.

Eyk von Hubertus

Eyk von Hubertus

Eyk von Hubertus

Lupo’s dam, Fenomena Team SANTERIA NOVIA follows German and US field trials lines in her pedigree. She’s a medium sized, very beautiful female, selfconfiedent and brave. As well sharp for predators and wild boars, but above all it’s one of the best weimaraner in Poland for field work. Her speed and range in the field are already iconic, she search the field fast and wide, pointing strongly with style. Her field abilities comes straight from her dam, Fenomena Team WAGABUNDA, lines, based on US FT lines – over 20 field champions in the pedigree, including such a dogs as Snake Breaks SGT Schultz, Westend's Sage Rider, Grau Geist's Caprock Rev. Novia’s results during working test : IFT II, KWW III, VGP III, PP I, WG1, WF1.


Lupo itself is a very brave young male, on the beginning of his working career. Season 2023 will be the moment of his advanced working tests, so it’s hard to announce many of his achievements yet. Till the date Lupo got very strong result during VJP – 71 points, passed his mental tests with WG2 and WF1 results and got his breeding evaluation as an excellent example for the breed.Lupo is 68 cm, sporty type with beautiful outlines and very stylish head with strong pigmentation. He’s sweet and gentle to people, dominant, but under control, to other males.During hunting Lupo is very easy to train and to work with – shows very good abilities for water work, he loves it and does it with style and passion. In the field he search fast and wide, with strong and stylish point. Same as his anestors – he’s sharp for predators and wild boars.                


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

GottaGo Set Fire To The Rain - Rona

Ronalle on syntymässä ensimmäinen pentue heinäkuun alussa. Pentueen isää esittelin tuossa aiemmin, joten eiköhän se pentueen äitikin ansaitse oman esittelynsä. Rona on minun harmaa varjoni. Jos vain olemme samassa tilassa se kulkee mukanani kaikkialle. Se rakastaa kaikkea, mitä teemme yhdessä. Tätä koiraa on ollut ilo kouluttaa ja viedä eteenpäin; sillä on aina ollut mahtava kontakti ja fokus ohjaajaa kohden, se on ollut äärimmäisen motivoitunut oppimaan asioita ja siltä löytyy myös huikea kapasiteetti asioiden tekemiseen. Ehkä edellä mainituista seikoista johtuen voisi todeta, että Rona on yhden ihmisen koira, muita kohtaan se on weimarimaisen välinpitämätön, tietyissä tilanteissä jopa hieman epäluuloinen olematta kuitenkaan aggressiivinen. Siltä löytyy rotuun kuuluvaa terävyyttä ja vartiointiviettiä, joten meille on turha vieraiden kuvitella pääsevänsä ilman "alkumoitteita". Näyttelyissä ja kokeissa se on aina ollut avoin, help

Weimarinpennusta metsästyskoiraksi

Pyydettiin taannoin kirjoittamaan rotuyhdistyksen verkkolehteen jotain otsikkoon sopivaa, ilmeisestikin siksi, että metsästäväksi weimaristiksi tiedetään ja kokeissakin on muutaman weimarin kanssa tullut pyörähdettyä ja joskus ihan hyvillä tuloksillakin. Tykkään touhuta koirien kanssa ja varsinkin pentuaika on ihan mahtavaa aikaa. Kaikki tekeminen tähtää siihen, että koira on arjessa mukava kaveri ja jos se sellaiseksi osoittautuu, niin sillä on edellytykset olla mukava kaveri myös metsästystilanteessa. Kuva: Piia Ketvell Omaan kaiketi ihan kohtuulliset tiedot koiran kouluttamisesta, mutta en ole mitenkään erityisen perehtynyt erilaisiin koulutusteorioihin enkä orjallisesti liputa minkään menetelmän nimiin. Pyrin etenemään positiivisen vahvistamisen kautta, mutta tarvittaessa oikaisen mutkia ja yksinkertaisesti näytän koiralle, kuinka sen tulee toimia, sen sijaan, että jaksaisin lähteä ihan kaikkea opettamaan takaperin ketjuttamalla. Uskon edelleen johtajuuteen, vaikka sellainen usko